Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Igazságosnak mondható döntetlen Úri ellen

Szép idő, sok néző, izguló szurkolók, hangos szurkolás, küzdelmes mérkőzés.

A legjobban így lehetne összefoglalni a múlt vasárnap lejátszott Vasadi RSC-Úri KSK megyei III. osztályú döntetlennek véget ért bajnoki mérkőzést.

Adott volt minden tényező a jó mérkőzéshez. Végre nem fújt a szél, gyönyörűen elő lett készítve játéktér. Két egy szinten lévő csapat. Igazi meccs hangulat a nézőtérről.

A mérkőzés előtt az már kiderült, hogy mindkét oldalról lesznek hiányzó játékosok. A hiányzóink helyett játszó játékosok nagy akarattal és sok futással igyekeztek a lehető legtöbbet hozzátenni a mérkőzéshez, ami az első perctől az utolsóig nagy iramban, igen sportszerűen zajlott.

A kezdő sípszó után nem hagytak időt egymásnak a felek a puhatolózásra. Nagy lendülettel vetették bele magukat a játékosok a mérkőzésbe. Nem volt megállás egyik részről sem.

Kiegyenlített küzdelem folyt, nem tudott kialakítani nagy helyzetet egyik csapat sem. A középpályán robotoltak a játékosok, jól zártak a védelmek.

Az első nagyobb lehetőség a vendégek előtt adódott. A lövést sikeresen hárította kapusunk. Próbálkozásunk nekünk is volt, hogy ebben sem maradjuk el ellenfelünktől. Nagy helyzet adódott vendégeink előtt, mikor támadójuk a büntetőterületünkön cselezett, majd a védők között elesett. A játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást. Nem volt könnyű dolga, sem ebben a helyzetben, sem a mérkőzés további hátralévő részében.

Eltelt az első félidő fele mikor Úri vezetést szerzett. Bal oldalukról a csatáraik felé lőtt labda elment a mi védőink mellett is és a hosszú oldalon lendületből érkező jobb oldali középpályásuk elé került. A mi játékosunk lemaradt róla, egy jó labda átvétellel elvitte kifutó kapusunk mellett és a becsúszva menteni igyekvő játékosunk felett átemelve hálónkba jutatta a labdát.

A mérkőzés hasonlóan folytatódott, mint a gól előtt. Igyekeztünk a széleken ellenfelünk védelme mögé kerülni. Olykor mindkét csapat követett el olyan hibákat, amik nem segítették elő a pontos befejezést. Nem alakult ki folyamatos játék hol a csapatok, hol a játékvezető miatt. Többször feleslegesen illetve a játékosok és nézők véleménye szerint tévesen állította meg a játékot. Az egyik ilyen megszakítás számunkra jókor jött. Bódi Krisztián vezette be a labdát az úriak büntetőterületén belülre. Támadónkat követő védő szabálytalankodott vele szemben. Büntetőt ítélt javunkra a játékvezető. A végrehajtáshoz Bódi Krisztián állt oda. Magabiztosan értékesítette a büntetőt, az ellenkező irányba vetődő kapus mellett lőtt a hálóba.

A szünetben miközben a nézőtéren a megvásárolt tombolákat sorsolták az öltözőben vezetőedzőnk nagyobb koncentrációra és a támadások pontosabb befejezését kérte a csapat tagjaitól.

A második játékrészt olyan elánnal folytatták a mérkőző felek, ahol az elsőt befejezték. A középpályások egyik részről sem tudták megtartani a labdát. Sokszor pontatlanok voltak az átadások, az indításokat nem tudták befutni a támadók. Elsietett és elkapkodott támadásvezetés volt jellemző. Ettől az iram nőtt és nagyon lüktető lett az összecsapás. Megnyugtatást egy újabb találat hozott, amit negyed óra játék után mi értünk el.

A jobb oldalon elfutó Csipesz János elé játszottuk a labdát, aki egy jó átvétel után középre passzolt. A tizenegyes pontnál egyedül érkezett Bódi Krisztián, aki állítgatás nélkül a kapus feje fölött lőtte a kapuba a labdát. A vezetés után a pálya közepén kicsit a kelleténél jobban magukra húztuk a szintén pontatlanul játszó ellenfelünket.

Húsz perccel a vége előtt kapunktól húsz méterre szabadrúgáshoz jutott Úri csapata. A szerelést, amit végrehajtottunk a játékvezető szabálytalannak ítélte, pedig sem a játéktérről sem azon kívülről nem látszott szabálytalannak, ahogy elválasztottuk a labdától ellenfelünket.

A megítélt szabadrúgásnál a labda mögé az ex- vasadi Kiss Benjámin állt oda. Ballal a sorfal mellett tekerte el a labdát. Kapusunk sem tudta hatástalanítani a lövést ami a kapufa mellett utat talált a hálóba.

A mérkőzés hátralévő részében mindkét együttes a győzelemre játszott és tette még izgalmasabbá, szórakoztatóbbá a találkozót. Kimondott gólszerzési lehetőség nem alakult ki a kapuk előtt. Hol nem tudták a játékosok egymásnak illetve saját maguknak megteremteni a gólhelyzetet vagy az asszisztens hozott rossz döntést, azzal hogy lest intett tévesen.

A védelmek is jól zártak mindkét részről, semmit sem bízva a szerencsére.

A nagy iram mellett a sok fizikális csatát hozó összecsapás sportszerű volt, aminek a tíz kiosztott sárga kártya ellentmond. A két csapat szurkolói, játékosai és vezetői is barátságban váltak el egymástól a mérkőzés után. A mérkőzés kettő kettes eredménye igazságosnak mondható, mert egyik csapat sem tudott a másik fölé nőni.

A Vasadi RSC szurkolói, vezetősége és játékosai vendégül látták Úri csapatát, viszonozva az őszi mérkőzés utáni megvendégelést.

A Vasadi RSC – Úri KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

A megyei III. osztályhoz mérve egy színvonalas és küzdelmes mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók. A két csapat úgy ment neki a mérkőzésnek, hogy meg szeretné nyerni és így egy lüktető és küzdelmes mérkőzés alakult ki, amelyen a játékosok sportszerűen végig küzdve és hajtva mentek.

Azért van egy kis hiány érzetem, mert vezettünk és a vendégek egy jogtalan szabadrúgással egyenlítettek. Talán mi egy picit jobban akartuk a győzelmet.

A mérkőzés őszképét nézve igazságos döntetlen született.

KÖSZÖNJÜK SZURKOLÓINK BIZTATÁSÁT!!!!!

Szijjártó Imre – Elnök:

Köszönetet szeretnék mondani mindazon személyeknek, akiknek köszönhetően az Úri elleni mérkőzésre nagyon jól előkészített játéktér és pálya várta a csapatokat, szurkolókat. A helyi labdarúgás iránti szeretet és a sportbaráti összefogás által újra üzemképes a locsoló berendezés a sportpályán.

Köszönöm a segítséget és a jó hangulatot a vendéglátásnál! Nagyon ízletes és finom volt ez az elkészített vacsora is, akárcsak a korábbi alkalmakkor.

Dicséret illeti a játékosokat is. Végre elértők azt az elmúlt mérkőzésekre, hogy a fegyelemmel nincs probléma, a viselkedésünk már sportemberekhez méltó. Van még mit fejlődni, de végre rátaláltunk a jó útra!

Hajrá Vasad!

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.