Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 92 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Nem tudtunk kiállni Kakucs KSE ellen, ez szomorú

Hamarosan véget ért a bajnokság. A Megyei III. osztályban május utolsó hétvégéjén fejeződik be azon csapatoknak, akik még versenyben vannak.

A III. osztály Délkeleti csoportot Pilisi LK II. csapata nyerte meg, míg mi nem tudtunk kiállni Kakucson.

Szomorú, hogy ilyen megtörténik velünk is. Azok a játékosok, akik szerettek volna futballozni elutaztak Kakucsra. Bódi Józsefnek a találkozó helyszínén kellett azzal a ténnyel megbarátkozni, hogy többen lemondták a mérkőzést. Miután a sérültek listája is tetemes nem voltunk meg.

A Kakucs KSE játékosaitól, vezetőitől és szurkolóitól ezúton kérünk elnézést, hogy nem láthattak mérkőzést.

A találkozóra megjelent játékosoknak köszönjük, hogy elutaztak.

Nem úgy sikerül számunkra ez a bajnoki évad, ahogyan előre elterveztük. A vereségek ellenére eddig mindig megvoltunk, de úgy néz ki, megéljük a legrosszabbat is.

A vezetők, a játékosok nagy része reméli, hogy még egy ilyen esemény nem történik meg és az utolsó bajnoki találkozón, be tudjuk bizonyítani, hogy csapatunk van.

Hajrá Vasadi RSC

Történelmi utánpótlás győzelem

Március első hétvégéje a Vasadi Regionális Sport Club mindennapjaiba is meghozta a futball tavaszt. Január vége óta edzenek a játékosok és játszanak felkészülési mérkőzéseket, mégis az első bajnoki mérkőzés jelenti az igazi szezon kezdetet.

A sort az U19 korosztály Valkó KSK elleni mérkőzése indította. A téli szünet alatt csatlakozott néhány ifjúsági korú labdarúgó keretünkhöz, így van már cserére is lehetősége Bódi József vezetőedzőnek.

A találkozó nagy részében a mi akaratunk érvényesült, bár nem volt túl meggyőző játékunk. Meszjár Károly fejjel elért találata után szereztünk vezetést. Még az első játékrészben Kalina Attila talált a hálóba, így két gólos előnnyel mentünk pihenőre. Egy kiállításnak köszönhetően pedig még ember előnybe is kerültünk a folytatásra.

Érthetetlen módon játékosaink nem koncentráltak megfelelően a második játékrészben és rendre hoztak rossz döntéseket, aminek köszönhetően feljött ellenfelünk és gólt is szerzett. Előttünk is adódott gólszerzési lehetőség, de mi nem éltünk vele.

Összességében a győzelemnek nagyon is örülnünk kell. A látottak alapján viszont van mit fejlődnünk és egyes játékosainknak illene összekapni magát.

Vasadi RSC – Valkó KSK

2 : 1

 

Vasárnap délelőtt pedig történelmi eseménynek lehettek szemtanúi azon szurkolóink, akik az U14 mérkőzésünkre kilátogattak. Maglódi TC serdülői ellen szerepeltünk és megszerezte eme korosztályunk első győzelmét. Másfél szezont kellett a sikerre várnunk! Megérte!

Nem igazán a végeredmény a fontos és a látottak, hanem az öröm az arcokon, hogy végre győztesen hagyhattuk el a játékteret. Nyolc találatot értünk el, amin Bujdosó Dániel, Varga Tibor, Hugyecz Lóránt és Murár Márton osztoztak. A játékunk nem volt szép. Nem passzoltunk egymásnak, olykor felesleges elrugdostuk a labdát.

De mindenki futott, aki pályára lépett és el is fáradtak a gyerekek. Jó kedvvel tértek haza.

Remélhetőleg lesz még sikerünk a bajnokságban és nem egyszeri alkalomról van szó.

Vasadi RSC – Maglódi TC

8 : 4

Hajrá Vasad

Könnyed gyakorlat voltunk a Nagykőrös II.-nek

Mindig az a legerősebb csapat, aki pályára lép. Szokták mondani, de sajnos nem mindig van így. Sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt meglehetősen foghíjas összeállításban léptünk pályára Nagykőrösön a 3. fordulóban. A találkozóra nevezett 15 játékosból mindössze 5 fő nem ifjúsági korú. A jövő szempontjából még örvendetes is ez az adat, de ha nem lesz kitartása ezen embereknek nem lesz jövő sem.

A sokkal rutinosabb, idősebb játékosokból álló hazai csapatnak fél órán keresztül voltunk ellenfelei. A második kapott gólunk után, pedig már edzőpartnernek sem voltunk jók, pedig voltak olyanok akik tisztességgel küzdöttek. Sajnos egyenlőre súlytalanok vagyunk ilyen kerettel. Az utolsó negyed óra az már macska egér harcot hozott, ami után kilenc alkalommal zörrent összesen a hálónk.

Remélhetőleg a nehézkes kezdés után jön még sikeres folytatás és nem megy el a kedve senkinek, mert mindenkire szükség van. A jövőben sokat kell még tenni azért, hogy bátrabban merjenek kimenni a pályára a fiatalok, bár idővel biztosan így is lesz.

Nagykőrösi Kinizsi FC II.- Vasadi RSC

                          9:0

Bővebben: Könnyed gyakorlat voltunk a Nagykőrös II.-nek

Hazai környezetben sem szereztünk pontot

A 2. fordulóban Ceglédberceli KSE ellen szerepeltünk a Megyei III. osztály felnőtt bajnokságban. A rendelkezésre álló keretet Bódi József a legjobb összeállításban küldhette pályára.

A találkozó elején a vendég együttes irányította a mérkőzést, több gólszerzési lehetőség láthatott a szépszámú közönség. Az első játékrész felénél egy jól eltalált lövéssel vezetéshez jutottak. Alig néhány perc elteltével egyenlítettünk Papp János révén, aki akrobatikus mozdulattal vette be a kaput. A szünet előtt ismét vezetést szereztek a 'Berceliek. 

A második félidőben bátrabban játszottunk, de két hibánkat kihasználva eldöntötték a találkozó sorsát a vendégek. A lefújásig mentünk előre, hogy gólokat szerezzünk. Egyetlen találatot értünk még el, Czárák Roland talált a kapuba.

Sok hibával és rossz megoldásokat választva nem lehet keresni valónk az ilyen találkozókon.

           Vasadi RSC - Ceglédberceli KSE

2 : 4

Bővebben: Hazai környezetben sem szereztünk pontot

Vereséggel kezdtük a bajnokságot

A Megyei III. osztály Délkelet csoport első fordulóját rendezték augusztus utolsó hétvégéjén. Egyesületünk felnőtt csapata KID FC-Abony ellen vendégszerepelt. A sok hiányzót nem tudtuk megfelelően pótolni a bajnoki szezon kezdetén. A végére el is fáradt kissé csapatunk és hat gólt kapva hagytuk el a játékteret a lefújás után.

KID FC-Abony - Vasadi RSC

      6:0

Bővebben: Vereséggel kezdtük a bajnokságot

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.