Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 2 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

A legkisebb korosztályunkról szóló beszámoló

 Az általános iskolában kezdtük meg a felkészülést. Tartottunk egy tömegesítést, amely arról szólt és az volt a lényege hogy ebben a tavaszi szezonban próbáljunk meg minél több fiút és lányt tömegesíteni, hogy jövőre ebben a korosztályban is tudjunk vasadi színekben versenyeztetni és sportoltatni minél több gyermeket. A tömegesítést március utolsó hetében kezdtük el. Nehezen indultunk, de jöttek mindig újabb jelentkezők, akik szeretnének sportolni. A fiatalokkal csak péntekenként edzettünk. Erre összesen nyolc hetünk volt és egy vasárnapi nap május 11-én részt vettünk Gyömrőn a Grassrouts fesztiválon, ahol a gyerekek megismerkedhetek a labdarúgás alapjaival. A tornára a pénteki edzésen lelkesen készültek a gyerekek. A tornán minden gyermek örömmel vett részt, és mindenki teljesítette a feladatot. A torna végén minden gyermek csokit, üdítőt és érmet kapott a szervezőktől. A tornán részt vevők és a csapat tagjainak a névsora:

- Bakos Ramóna, Vörös Csaba, Bakos Richárd, Csizmadia Csaba, Balogh Adrienn, Szakál Kristóf, Ecker Kristóf, Ács Bence, Szemők Ferenc,Tóth Gergő(aki különdíjat is kapott), Kecskeméti Márk, Bakos Rajmond, Baár Ádám, Herbai Patrik, Nánai Dominik,Varga Zoltán.

A tornára a szülők segítségével jutottunk el, akiknek nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Augusztus 1-én (pénteken) lesz az első edzésünk, kint a pályán 16 órakor.

Ifjúsági csapatunk tavaszi értékelése

Fiataljainknál tavasszal az volt a cél, hogy megpróbáljuk a srácokat egy picit jobban rávezetni a mentális felkészülésre és játékhelyzetek megoldására. Sajnos itt inkább azt éreztem, hogy inkább megálltak a srácok a fejlődésben és az őszi szezonhoz képest nem nagyon volt előrelépés, inkább, mint mondtam megtorpanás történt. Azt is el kell mondani, hogy a srácok edzettek mindig becsülettel, de valahogy nem mindig kaptuk vissza mérkőzéseken, azt amit gyakoroltunk és amit megbeszéltünk. Igaz, azt is el kell mondani, hogy voltak mérkőzések ahová éppen, hogy 11 játékossal utaztunk el, mivel a többiek nem voltak hajlandóak eljönni (tisztelet a kivételnek) vagy esetleg más dolguk akadt, akik viszont eljöttek és végig csinálták a tavaszt azoknak köszönettel tartozok és csak gratulálni tudok. Mint ősszel, úgy tavasszal sem osztályoztam a srácokat, hanem minden mérkőzés után inkább megbeszéltük, hogy mik voltak a hibák és azon voltunk, hogy közösen kijavítsuk és a következő mérkőzésen ne forduljon elő ugyanaz a hiba. Sajnos jövőre sokan kiöregednek a csapatból és még a jövő évi versenykiírást nem tudjuk, de mindenféleképpen együtt szeretnénk tartani a társaságot és majd a felkészülés kezdetére reméljük már lesz verseny kiírás és fogjuk tudni, hogy hogyan tovább. Mi annak örülnénk, ha a szövetség U19-esbajnokságot írna ki, mert akkor együtt lehetne tartani a komplett gárdát, de ebből a keretből is szeretnénk 3-4 játékost felvinni az első csapathoz. A továbbiakban szeretném ismertetni a játékos névsort:

Bővebben: Ifjúsági csapatunk tavaszi értékelése

A 2013-14-es bajnokság végeredménye számokban

A tavaszi szezon számokban:

-13 bajnoki mérkőzést játszottunk. 7 győzelem, 3 döntetlen, 3 vereség. 23 rúgott gól, és 25 kapott gól.

Gól különbség: -2. Megszerzett pontok száma: 24

 

 A 2013-14-es bajnokság végeredménye számokban:

- 26 lejátszott mérkőzés. 12 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereség. 55 rúgott gól és 54 kapott gól. Plusz 1-es gólkülönbség. 42 megszerzett pont, így a 7. helyen végeztünk a tabellán.

 

Bővebben:  A 2013-14-es bajnokság végeredménye számokban

Pontot tettünk a 2013/2014. évi bajnokság végére

 Nyári pihenőre vonultunk és meg is adtuk hozzá az alaphangot.

2014. június 7-én búcsúztunk az idénytől. Szurkolók, szülők, barátnők és feleségek körében ültek le játékosaink az asztalhoz a vacsorát elfogyasztani. Kellemes zene mellett beszélgetni, kicsit kiengedni.

A tavaszi Böllér Fesztiválon betöltött kolbászt és hurkát fogyasztottuk el. Süteményekkel és pogácsákkal kisérve laktattuk tele hasunkat. A meleg ellen hideg sörrel vettük fel a versenyt.

A vezetőedző, Bódi József és a vezetőségből, ifjabb és idősebb Szijjártó Imre köszönte meg a játékosoknak a kitartást és a hozzáállást a szezon alatt. Kiemelték, hogy a csapat sokkal fegyelmezettebb volt a bajnoki küzdelmekben, mint a korábbi évek alatt. A kitűzött célok közül van, ami nem valósult meg maradéktalanul, de mindenben történt előrelépés.

Külön köszönetet mondtak azon feleségeknek, barátnőknek és szülőknek, akik támogatták a játékosokat, a csapatot körül vevő személyeket, lehetőséget biztosítva a nyugodt felkészüléshez.

Az összejövetelen a jövőről is eset szó. A csapat trénere továbbra is Bódi József marad. A felnőtt együttes mellett mindenképpen egy utánpótlás csapatot is nevezni fogunk a következő idényre. Lehetőségeinkhez képest szeretnénk megerősíteni a keretet is, hogy sikeresebbek lehessünk az elkövetkezendő időkben.

A felkészülés a következő idényre július 16-án, szerdán veszi kezdetét délután 18 órakor.

A játékteret a Falunap rendezvényei óta is nap, mint nap ápoljuk és igyekszünk az osztály legjobb játékterei közé emelni.

Köszönettel tartozunk továbbá minden olyan személynek, aki hozzájárult bármilyen formában is a helyi labdarúgás fejlődéséhez az elmúlt időszakban.

A szurkolóknak, akik a tombolajegyek megvásárlásával segítik a csapatot. A szakácsoknak és vacsorát felajánlóknak, akik a hazai mérkőzések és van, hogy az idegenbeli találkozók után is fenséges menüvel vendégelik meg a csapatot.

Kellemes nyári pihenést minden sportbarátnak!

Bódi József statisztikája, értékelése.

Hajrá Vasad  

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.