Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 160 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

2012/13. évi Pest megyei II. osztály keleti csoport bajnokság tavaszi mérkőzései

Megkezdődtek a tavaszi bajnokság mérkőzései. Elsőnek Dány látogatta meg a Vasad csapatát. A Vasadi RSC U17 csapata 3-1-re nyert a Dány-KSK-val szemben.

Az alábbiakra kattintva megtekinthető a Vasadi RSC  tavaszi bajnokságának mérkőzés listája:

U 17 mérkőzései

U 19 mérkőzései

Felnőtt csapat mérkőzései

2012. téli felkészülés

Felnőtt  csapatunk 2012.01.16.18:00-kor megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.heti 3 edzéssel és hétvégén felkészülési mérkőzésekkel. A csapat a felkészülést végig a vasadi futball pályán töltötte  kint a rettenetes hidegben,amelyért minden tiszteletem a srácoké,hogy maximálisan és becsülettel végezték a feladatot a -15-20 fokos hidegben. Itt meg szeretném jegyezni,hogy ha legközelebb is ilyen kemény tél lesz akkor biztos nem fogom kivinni a fiukat a zord hidegbe mert sajnos ez nagyon veszélyes és egészség ügyileg sem a legjobb inkább be fogunk menni a terembe.a csapatnak elég nehezen indult a felkészülés mert sajnos úgy volt,hogy a csapat gerince eligazol más klubhoz és ezek a dolgok nagyban befolyásolták a felkészülés kezdetét. A felkészülés 3 hetében Hál’ Istennek kialakult a végleges keret de sajnos létszámilag nagyon kevesen vagyunk,a csapat jelenleg 16-főből áll ebből 3 kapus és 13-mezőny játékos.

-A felkészülési mérkőzésekről röviden.

-csapatunk a felkészülés során összesen 6 felkészülési mérkőzést játszott,sajnos a magasabb osztályban szereplő csapatok közül {3}vissza mondták a mérkőzést annak ellenére,hogy már levoltak kötve a mérkőzések,ezért csak azonos vagy alacsonyabb osztályú csapatok ellen játszottunk,a mérkőzéseken elég rapszodikusan teljesítettünk.a legnagyobb problémák viszont a mérkőzés napokon volt mert nem tudtunk egyetlen egyszer sem felállni az általam elképzelt csapattal.,mivel sok játékos el sem jött a mérkőzésekre ill. mindig kitaláltak valami szöveget,hogy ez és ez a bajuk és ma nem fog megjelenni a mérkőzésen és ezekkel a döntésekkel rendre kellemetlen helyzetbe hozták a csapatot és a  klubot az adot játékosok,ill. saját csapat társait..........!!!csak egy példa a Sülysáp első csapata ellen játszottunk (volna) mérkőzést és a megbeszélt találkozón  12-kor még 7!!!!!!!! Játékosra számíthattam majd még 2 játékosunk meg érkezett, így voltunk 9-en!!!!Majd kértem játékost az ifiből, úgy hogy a két srác már játszott 70 percet az ifi csapatba,így tudtunk ki állni ,és még sok mindenről lehetne írni de az már csak miránk,a csapatra tartozik. A felkészülési mérkőzések eredményeit el lehet olvasni a honlapunkon.

a mérkőzéseken próbáltam újabb játékrendszerben játszatni a csapatot,amelyek hellyel közel mentek is de ezekre igazából akkor kapok majd választ ha ne Adj Isten az eredmény után kell menni a csapatnak és változtatni kell az alap felálláson.

-röviden az érkező játékosokról

-Nánai Atilla. az u19-es csapatból felhozva.Atillát sajnos nagyon kevés felkészülési mérkőzésen tudtam tesztelni mivel Ő is inkább azon játékosok közé tartozott,  akik nem jöttek el a mérkőzésre annak ellenére,hogy szinte minden edzésen részt vett talán 1-2-ről hiányzott. Atillát a védelemben tudom számításba venni de ehhez neki is nagyobb alázattal kellene lenni. Ha egy kicsit odafigyelt volna a felkészülés alatt, akkor a csapatnak is meg lett volna oldva a beállós poszt,innentől kezdve a többi már csak rajta múlik.

-Csipesz János a Monorierdőből igazoltuk a fiatal játékost akit a középpályán és a támadó sorban is bevethető,dinamikus,labda biztos és a technikásabb játékosok közé tartozik,a kapu előtt feltalálja magát és ha egy picit lehiggad akkor még sok örömet fog okozni a szurkolóknak és ami még fontos,hogy hosszú távra tervezünk vele.

-Mezei Péter szintén Monorierdőről igazoltuk,a fiatalabb generációt képviseli,inteligens srác,de rajta érezni,hogy nagyon szeretne bizonyítani és ezáltal a játéka kapkodó és sok hibával jár,de a felkészülés alatt bizonyította,hogy Ő is jó igazolásnak bizonyult.

-Simon Zsolt Újlengyelből érkezett,Ő is a fiatalabb játékosok közé tartozik,kreatív labda biztos,technikás és remekül lát a pályán,és vele is erősödött a támadó játékunk,a csapat hasznára válik és vele is hosszabb távon tervezünk.

-Bernula István a Dánszentmiklós csapatától érkezett. Pistivel megbeszéltük,hogy amikor tud jön a mérkőzésekre,mivel a munkája olyan hogy nem mindig tud majd részt venni a bajnoki mérkőzéseken,egyébként vele a középpályán és a támadó sorban számolhatok.

-Orlik Sándor a vasadi öregfiúk csapatától érkezett hozzánk. Vele is a védelemben számolok,de sajnos a felkészülés utolsó szakaszában kisebb térdsérülést szenvedet így az első két fordulóban vele nem számolhatok. Igaz már nem a fiatalok közé tartozik de még így is a csapat segítségére lesz ha felépül a sérüléséből ill.az alázatos munkájával pótolhatja a hiányosságait.

-A végén a csapat céljairól egy pár sort.

-A felkészülésre tervezet munka 65-70%.százalékát elvégeztük.

-Felnőtt  csapatunk a 3. helyen várja a tavaszi folytatást a csapat célja továbbra sem változott az 1-4-hely megszerzése a cél ill. hogy ezt sikerül megvalósítani az sok mindentől függ majd mert sajnos a csapat létszáma az nagyon minimális,azt már korában említettem, ill. a sérülések és az eltiltásokat,hogy fogjuk majd megoldani,számomra ezek lesznek a legnagyobb kérdések.

Röviden ennyit szeretem volna írni és elmondani a csapatról és ami történt a téli szünet alatt.A mérkőzésekről és a csapatkörül történő dolgokról folyamatosan beszámolunk itt a honlapunkon. Addig  is jó szórakozást és jó szurkolást kívánok tavasszal a Vasadi RSC bajnoki mérkőzésein.

-Sport társi üdvözlettel: Bódi József

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.