Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 39 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hetven perces mérkőzésen győztünk az elmúlt fordulóban

A bajnoki idény 23. fordulójában Dánszentmiklóson vendégeskedett a Vasadi RSC felnőtt csapata. Két győztes találkozó után léptünk pályára, bízva a következő sikeres szereplésben.

A kiírt kezdési időponttól húsz perccel később indult útjára a labda az összecsapáson. Két játékosunk hiányzott a Tóalmás elleni mérkőzéshez képest, akiket igyekeztek a játékostársak minél jobban helyetesíteni.

A hazai csapat kezdett jobban, de az első két percben kapunkat eltaláló lövéssel le is tudta a teljes mérkőzésre a gólszerzési kísérleteit. A továbbiakban csak a vasadi együttesnek volt, igaz nem sok helyzete az első játékrészben. Nem diktáltunk elég gyors tempót, nem volt meg a megfelelő a futásmennyiség a támadó zónában. A széleken igyekeztünk több segítséget nyújtani a támadásokhoz, de vagy nem voltunk kezdetben elég bátrak vagy rossz megoldásokat választottunk.

Pontrúgások után tudtunk veszélyesek lenni. Kapu közeli szabadrúgások és szögletek után szerezhettünk volna gólt. Amelyik próbálkozásunk eltalálta a kaput, ott a hazai hálóőr védett. A kispadról vezetőedzőnk kérte a játékosokat, hogy mozogjanak labda nélkül többet, mert csak álló futballt mutattnak be. A középpályásaink nem rúgtak kapura távolról és nem mozgatták pontos labdákkal csatárainkat. A hátsó alakzatból hosszú átadásokkal igyekeztünk még több lehetőséget kialakítani, de elöl nem voltunk határozottak.

A félidőben már gyűltek a felhők a pálya felett.

Bódi József igyekezett rendet rakni a fejekben és felhívta a hiányosságokra a figyelmet. Bátrabb játékot kért a labdarúgóktól, legyenek határozottabbak a hazai kapu előtt. Minden labdára induljanak el és több passzal játszunk.

A második játékrészre valami megragadt a kérésekből. Pozitív irányba mozdult el játékunk. Többet mozogtunk labda nélkül és nagyobb nyomást helyeztünk ellenfelünk védelmére. Védőink is hasznosan léptek be a támadásokba, miután a hazai csapatnak nem volt előre játéka.

Az első veszélyt egy élesen beadott szabadrúgás jelentette. A széleken tudtunk ellenfelünk védelme mögé kerülni, de a beadásokról lemaradtunk vagy pontatlanok voltak. Csatáraink is megjátszhatóbbá váltak, miután többet kérték a labdát. Az egyik ilyen megmozdulás után megszereztük a nagyon fontos első találatot.

Haraszti Mihály vette át a játékszert ellenfelünk tizenhatosa előtt és kapu felé fordult. A menteni igyekvő védő elpöckölte előle a labdát, ami védőtársai között a büntetőterületen belülre gurult. A szabad labdára Kovács Krisztián csapott le és gondolkodás nélkül rúgta a kapu jobb alsó sarkába a kimozduló kapus mellett.

Fontos volt a találat! A hazaiakat is megtörte.

A következő percekben sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, mialatt már villámlani kezdett a sötét felhők alatt.

Veszélyt jelentett minden támadásunk, a büntetőterületre könnyen bevittük a játékszert és kapura is lőttünk. Az első találat után alig tíz perccel a sokadik lehetőséget újra gólra váltottuk. A bal oldalon járattuk meg a labdát, pontos passzokkal mentünk előre. A védők között kiugrásra váró Bódi Krisztián elé játszotta Kovács Krisztián a labdát. Támadónk laposan a hosszú alsóba továbbította. Kettő nullára módosítva az eredményt.

A találkozóból kicsit több, mint húsz percnyi játékidő volt még hátra és az időjárás egyre viharosabbá vált. A villámlás folyamatos volt, a szél is egyre erősebben fújt.

Talán a hűvösre forduló időnek köszönhetően is egyre többet futottak játékosaink. Mi uraltuk a játékot, irányítottuk a mérkőzést.

A 70. percben, mikor játékon kívülre került a játékszer a játékvezető a kispadoknál tájékoztatta a csapatokat, hogy beszünteti a játékot és várakozunk, hátha változik az időjárás. Bevonultunk az öltözőbe. A vihar egyre erősebb lett. A várakozási idő vége felé közeledve látni lehetett, hogy nem fog változni az időjárás. A játékvezető egyeztetett a csapatvezetőkkel és lefújta a mérkőzést.

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség illetékesei 2014. május 13-án határoztak a félbeszakadt mérkőzéssel kapcsolatban és a játéktéren elért 2-0 eredményt hagyta jóvá.

Sajnálhatjuk, hogy az első játékrészben nem volt megfelelő a felfogás és csak a második félidőben rúgtunk gólokat. A mérkőzésben benne volt egy nagyobb arányú győzelem lehetősége is.

A Dánszentmiklósi KSK - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva 

Bódi József – Vezetőedző:

Sajnos nem volt meg a kellő lendület a csapatban. Csak siettettük a játékot és próbáltuk minél előbb eldönteni a mérkőzést, amivel nem is lenne baj, csak kicsit kevés ötlet volt a végjátékban. Elöl is kevés volt a mozgás és a hazai csapat csak a védekezésre koncentrált, abból próbáltak néha, néha kontrákat vezetni.

A 70. percben sajnos az időjárás közbeszólt és véget ért a mérkőzés, de ez a játék és a lagymatag mozgás kevés lesz a Tápióság ellen.

Köszönjük szurkolóink biztatását! Azt, hogy ismét sokan kísérték el a csapatot és az idegenben lejátszott mérkőzés után is finom vacsorát kaptunk.

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.