Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 13 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Sikeres gyermek hétvége

Április első hétvégéje a község sportpályáján gyermeknapokkal ért fel. Gyakorlatilag az összes utánpótlás korú gyermekünk mozoghatott. Egyesületünk szervezhette a csoportunk első tavaszi Bozsik Fesztiválját. Felnőtt együttesünk szabadnapos volt a bajnokságban.

A hónap első napján fogadta U14 korosztályos csapatunk Csömör KSK fiataljait. Fegyelmezett játékunknak köszönhetően szép eredményt értünk el. A tabella második helyezettje ellen szereztünk pontot, méltó ellenfelei voltunk a vendégeknek. A szél befolyásolta a játékot, a vendégek ügyesebben járatták a labdát, mi pedig játszottuk azt, ami nekünk megy. Mi még nem vagyunk annyira labda biztosak, de küzdelemben és akaratban bőven felvettük a versenyt. Kevés próbálkozás talált kaput, ami mégis kapura ment védték a kapusok. A második játékrész felénél, már játékosaink is elhitték, hogy van keresni valónk a találkozón. Izgalmas mérkőzés kerekedett.

Öt perccel a vége előtt Murár Márton szabadrúgásból szerzett találatával szereztünk vezetést. Sajnos nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül a találkozó végéig. Egy lecsorgó labdát rúgtak védhetetlenül hálónkba. Ennek ellenére megérdemelték a dicséretet a fiúk, kár, hogy nem minden összecsapáshoz így állnak hozzá.

 Vasadi RSC - Csömör KSK

1 : 1

 

A nap folytatásában ifjúsági csapatunkon volt a sor, hogy megszorítsa a listavezetőt. Nagy lelkesedés mellé küzdeni akarás is párosult, aminek köszönhetően győztesen hagyhattuk el a játékteret Sülysápi GYSE ellen. 

Az első félidőben többet birtokolták a labdát a vendégek, élvezve a szél támogatását, de támadásaik végén nem találtak kaput. Harcos játékunknak köszönhetően ebből a szempontból sikeresebbek voltunk. Túlkorosaink végre igazi vezérei voltak a csapatnak. Kiss Gergő és Bódi Krisztián vezetésével két gólos előnyre tettünk szert. A találatokat csatárunk érte el. Előbb egy kipattanó labdát juttatott a gólvonalon túlra, majd egy középre passzolt labdára érkezett jó ütemben. A csapat többi tagja részére sem volt elveszett labda. Jó volt látni, hogy megalkuvás nélkül játszunk.

A fordulást követően bejött Bódi József jóslata. A vendégek nagy erőkkel támadtak, így megnyíltak a területek támadóink előtt. Izgalmas, jó iramú találkozót láthattak azok, akik megnézték a mérkőzést. A második játékrészben rengeteg lehetőségünk volt gólszerzésre. Az viszont bosszantó, hogy kevés alkalommal hoztunk jó döntéseket. Igaz a 'Sülyi kapus jól védett, de a passzaink sem voltak mindig jók.

Tíz perccel a vége előtt Bódi harmadik találatával kialakult a végeredmény. A győzelem igazi csapatmunka volt. Varga Dánieltől kezdve, a védelem minden tagja és a középpályások is hozzátettek ehhez a sikerhez. Jó volna mindig ilyen hozzáállást látni.

    Vasadi RSC - Sülysápi GYSE

3 : 0 

 

A vasárnap délelőtt folyamán pedig megtelt a sportpálya élettel. Mindenhol autók parkoltak, a korlát mellett tolongtak az emberek. Közel 130 gyermek vett részt az U9 és az U7 korcsoport Bozsik Fesztiválján. Rengeteg szülő, testvérek, nagyszülők voltak kíváncsiak a gyermekekre. A labda pattogott, a gyermekek pedig boldogok voltak és örültek a minden apró sikernek. 

Büszkén lehet kijelenteni, hogy a mi kis településünk létszámban felvette a versenyt tízszer nagyobb városok egyesületievel. Remélhetőleg nem törik meg a lendület a jövőben sem.

Hajrá Vasad

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.