Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 108 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Gyengén játszottunk ’Falván

 

Minden csapattal megesik a bajnoki szezon során, hogy a keret különböző okok miatt gyakorlatilag elfogy. A mi felnőtt csapatunknál a húszadik fordulóban jött el ez a pillanat. Bár ellenfelünk névsorát is végignézve nem biztos, hogy csak nálunk voltak hiányzók. Mindenesetre Bódi József keze meg volt kötve az összeállítás és változtatási lehetőségek kapcsán.

Táborfalván a felforgatott csapattal is a győzelem volt a cél. Jó időjárás, szép játéktér és türelmes nézők fogadták a játékosokat. A nézőtéren helyet foglalók mind egyetértettek abban, hogy játszottak a felek színvonalasabb találkozót is már.

 

Az iram alacsony volt, miután nem voltak pontos átadások. Sok szabálytalanság is tördelte a játékot a rengeteg bedobás mellett. Nem alakult ki folyamatos játék. Távolról vették célba a felek egymás kapuját az első percekben. Említésre méltó esemény az volt, mikor a játékvezető egyszerre háromszor mutatott fel sárgalapot. Ritkán látható szituáció, de jogosan járt el a spori.

A hazai csapatnak akadtak gólszerzési lehetőségei a folytatásban. Pontatlan átadásainkkal húztuk magunkra ellenfelünket, aki a kínálkozó eséllyel nem élt, a kaput sem találták el. Tíz perccel a játékrész vége előtt a szerencse is elpártolt tőlünk. Ismét labdát vesztettünk térfelünk közepén. A ’Falvai támadók jól játszották meg egymást a büntetőterületünk előtt és ziccerbe kerületek. A próbálkozást Kiss Gábor bravúrral hárította, a labda az oldalvonal felé pattogott. A játékszert nem mi gyűjtöttük be és középre játszotta a hazai szélső. Tizenhét méterről kapura lőtték, de az elrúgott labdával hasba találta a saját társát. A játékoson megpattant labda a hazai csapatkapitány fejére esett, aki a hosszú felsőbe továbbította. Elkerülhető gólt kapva kerültünk hátrányba.

Nem tudtunk váltani és a folytatásban is pontatlanok voltunk. Már vártuk a félidei szünetet. Az utolsó percben ismét rossz megoldást választva feleslegesen rúgtuk az alapvonalon túlra a labdát. Tudtuk jól, hogy pontrúgásokból veszélyesek a hazaiak. Sajnos mi mégsem figyeltünk kellően. A kaputól három méterre szálló labdát senkitől sem zavartatva fejelte kapunkba ellenfelünk előrehúzódó hátvédje. Középkezdésre már nem is volt idő.

Gyenge játékunkon mindenkép változtatnunk kellett a második játékrészre. Négy távoli kísérletet leszámítva nem jelentettünk veszélyt a hazai kapura. Olyanról, hogy összjáték nem is lehetett beszélni. Bódi József bátrabb és pontosabb játékot kért, ennek reményében változtatott a csapat szerkezetében.

Az játékidő telt, haladt. A játéktér kezdett kettészakadni, nem voltak középpályák. A hazai csapat biztonságra ment hátul és sajnos mi nem tudtunk a kapu elé kerülni. Két kapu közeli szabadrúgásból tudtunk veszélyeztetni. Védekezésünk elégé fellazult. Könnyen vezethették védelmünkre támadásaikat a hazai támadók. A legtöbb alkalommal jó megoldásokat választva megoldottuk a feladatot. Kapusunk is kivette a részét néhány védéssel.

Tíz perc volt hátra a találkozóból, mikor újra zörrent a háló. Sajnos ismét a miénk. Sokadik szögletét végezhette el a Táborfalvai együttes, bár ez is elkerülhető lett volna, ha kicsit többet kommunikálunk a kapunk előtt. A középre ívelt labdánál ellenfelünk csereként pályára lépő játékosát szabadon hagytuk. Köszönte szépen a lehetőséget és nagy erővel fejelte a léc alá a labdát.

A maradék időben a becsület gól reményében mentünk előre. A kitartásunknak gól lett a végeredménye. Jobb oldalon végeztünk el bedobást ellenfelünk térfelének közepén. A büntetőterületen belül álló Haraszti Mihály lábára dobtuk a játékszert, majd szépen fordult le védőjéről, aki buktatta őt. A jogosan megítélt büntetőhöz Pirót István állt oda. A kapu bal oldalába rúgta laposan nagy erővel a labdát. A hazai hálóőr az irányt eltalálta, de védeni nem tudta. A szépítő találat után már nem történt említésre méltó egyik kapu előtt sem. A mezőnyben a teljes találkozóra jellemző módon pillanatok alatt került egyiktől a másik csapathoz a labda.

A felforgatott összeállításban benne lehetett volna a pontszerzés is, de nem tettünk érte eleget. A három egyes hazai győzelem a helyzetek alapján megérdemelt. Sajnos többen is tudásuk alatt teljesítettek és nem voltak kellően alázatosak, pedig lett volna keresni valónk az ötödik helyen álló Táborfalvai csapat ellen. A két együttes között így tizenegy pontra nőtt a különbség, ami már részünkről nagy valószínűséggel nem behozható a bajnokság folyamán.

 

A Táborfalva KSE - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

 

 

Bódi József – Vezetőedző:  

A tavaszi szezonban eddig nem sok jó dolog történt velünk a bajnoki mérkőzéseken, de ezt csak magunknak köszönhetjük. Ez akkor is így van, ha ennyire kevesen vagyunk és nem minden játékos játszik a posztján. Amennyiben így folytatjuk, akkor már csak azért kell harcolni, hogy az első tízben végezzünk.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.