Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 133 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Végre! Megszereztük első idei pontjainkat

 

Minden jó dologra várni kell. A sportba, a labdarúgásban a győzelmet tartja az ember az egyik legjobb dolognak. És a Vasadi Regionális Sport Club felnőtt csapata amellett, hogy várt erre a pillanatra tett is érte. Az akarathoz időnként jó játék és egy jó adag szerencse is kellett.

A Pest Megyei III. osztály Déli csoportjának 19. fordulójában Ócsa VSE vendégeskedett Vasadon.  Hideg keleti szél és a megszokottól keményebb játéktér várta a játékosokat. A mérkőzést megtekintő nézők jól szórakozhattak a két csapat összecsapásán. Helyenként osztály átlagnál magasabb színvonal, szép megoldások, lüktető iram és minden, ami egy megyei harmad osztályú mérkőzés velejárója.

 

 

 

A találkozó kezdőrúgását Tóth József az egyesület korábbi elnöke végezte, aki a felnőtt csapat sárga mezén keresztül is reklámozza a jövőben a családi vállalkozását. És ha már családi vállalkozás, akkor a ténylegesen a mérkőzés kezdetét jelző sípszó után Tóth Joci indította útjára a labdát. Nagy elánnal kezdtük a találkozót. Elmondható, hogy az első percekben percenként alakítottunk ki gólhelyzetet. A negyedik percnél tovább pedig már a gólra sem kellett várni. Második szögletünket végezhettük el. Blahó Sándor kanyarította balról középre a játékszert, amit Mikó Péter fejelt a hosszú sarok irányába. A vendég hálóőr tehetetlen volt, pedig előtte két ízben már hárított lövést. Gyorsan szereztünk vezetést, ami megadta az alaphangot a folytatáshoz.

Ellenfelünk is jelezte, hogy nem kirándulni jött Vasadra és veszélyes támadásokat vezettek, mégis előttünk adódtak nagyobb lehetőségek. Támadóink nyertek versenyfutást a védőikkel szemben, de a hálóba nem tudtuk jutattni a labdát.

Stabilan védekeztünk és a középpályát igyekeztünk uralni. A labdaszerzések után pedig gyorsan lódultunk előre. A huszadik percben lesen állították kilépő csatárunkat, bár a korláton kívülről nem úgy tűnt. A következő percekben felesleges szabálytalanságokkal húztuk magunkra ellenfelünket. Addig pattogott a mi térfelünkön a labda, míg szépen készítették le lövésre egymásnak a vendég játékosok és a huszonöt méterről ellőtt játékszer irányt változtatott a lábakon. Az elvetődő Kiss Gábor lábai alatt csorgott a gólvonalon túlra. Ismét egy számunkra szerencsétlen találat.

Az első játékrészből hátralévő idő is élvezetes játékot hozott. A kapuk előtt adódtak lehetőségek, mi még a kapuba is találtunk, de les címén az asszisztens jelzésére érvénytelenítette a játékvezető.

A félidei pihenő alatt Bódi József biztatta a játékosokat, hogy meg lehet nyerni a találkozót és adjanak ki magukból mindent. Kérte, hogy a lehetőségeket használjuk ki és a védekezésünk ne lazuljon fel, mert a vendég csapat könyörtelenül kihasználhatja a hibáinkat.

A folytatásban a mi kapunknál volt több helyzet. Elől nem tartottuk meg a labdát és a széleken mögénk kerültek több alkalommal. Amit az első félidőben mi nem használtunk ki, szerencsére most az ócsai csapat játékosai sem. Kétszer a kapufát találták el, három alkalommal kapusunk hárított és volt amit egyszerűen ők is elügyetlenkedtek. Egy ízben szabálytalanság miatt nem adtak meg nekik egy találatot.

Húsz perc után találtunk magunkra, miután ellenfelünk védekezése fellazult. Az iramra nem lehetett panasz, mind két csapat a győzelemre játszott. Ezzel arányosan nőtt a feszültség is a játéktéren. Heves szócsaták és kemény belemenések történtek. A helyzet azért nem lett válságos, mert mindenkit a három pont megszerzése hajtott. A kialakított helyzeteket egyik fél sem értékesítette, így a hajrára még egy egyes állással fordultak a csapatok. A vezetőedzők igyekeztek cserékkel frissíteni.

Öt perc volt hátra a találkozóból mikor szabadrúgáshoz jutottunk huszonnyolc méterre a kaputól. A labda mögé állt Kajli Zoltán és Blahó Sándor is. A játékszert végül Blahó Sándor tekerte el a sorfal felett. Nagyon jól szállt a rövid felső sarok felé. A kapus vetődött, bele is ütött, de a labda a hálóban kötött ki. Szépen elvégzett szabadrúgás volt. Nagy volt az öröm a játéktéren és azon kívül is. Természetesen a hazai csapat háza tájáról.

A hátralévő időt kellett még valahogy kihúznunk. Pontrúgásból akadt még egyenlítési lehetőség a vendégek előtt, mi is kihagytunk egy hatalmas helyzetet. A hármas sípszóig nem esett több találat, kettő egy arányban nyertünk!

 

Rosszul indult tavaszi szezonunkban megszereztük első győzelmünket. Az első játékrészben el kellett volna dönteni a találkozó sorsát, a szerencsének is köszönhetően nem kaptunk gólt a második félidőben. A helyzetkihasználásunk még mindig nem tökéletes, mert akcióból érvényes gólt nem értünk el, ezen mérkőzésen sem.

 

A Vasadi RSC – Ócsa VSE mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:  

Három vereséggel kezdtük a tavaszt és így elég nehéz negyedik mérkőzés elé néztünk. Végül, ha "melós" mérkőzésen is, de sikerült megnyerni a mai összecsapást. Örülünk a győzelemnek.

Majd csak ezután jön igazán a neheze, mert ismét gyarapodott a hiányzok listája.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.