Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 10 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Felnőtt csapatunk 2014/2015. évi őszi szezon értékelője

Felnőtt csapatunk értékelése is elkészült.

2014. július 16-án kezdtük a felkészülést a 2014/2015. évi bajnokságra. Heti három edzés volt a program és minden hétvégén felkészülési mérkőzést játszottunk.

A felkészülés második hetében július 26-27-én Úriban rendeztek meg egy emléktornát, amelyre meghívták a Vasadi RSC csapatát is. A tornán csapatunk az első mérkőzésen a rendező Úri csapatával játszott, amelyen a rendes játékidőben 1-1-el végeztünk, majd jöttek a 11-es rúgások, ahol a Vasadi RSC csapata nyert 5-3-ra. A második nap a döntőben a Sülysáp KSK csapatával játszottunk, amely mérkőzésen sajnos súlyos vereséget szenvedtünk, 9-1-re kikaptunk. A második helyezésért három új labdát kaptunk és a szervezők megígérték, hogy legközelebb is meghívják a csapatot, mert egy sportszerű csapatot láthattak vendégül. Itt szeretném megjegyezni, hogy jól eső érzés mikor megdicsérik a klubot és az is igaz, hogy ismét jó hírnevét vittük az egyesületnek és a falunak.

 

 A felkészülés alatt még játszottunk mérkőzéseket. Röviden csak az eredményeket közölném.

Pécel - Vasadi RSC 0-2

Ecser - Vasadi RSC 3-3

Péteri KSK - Vasadi RSC 8-1

Ezen a mérkőzésen sajnos volt egy játékosunk, akit fegyelmezési okok miatt elküldött a vezetőség a csapattól.

A 2014/2015. évi szezon előtt ismét kiírták az immár hagyománnyá vált Pest Megyei Magyar Kupát, ahol sorozatban második alkalommal a Gyömrő csapatával játszottunk.

Vasadi RSC - Gyömrő SE 0-6

Sajnos a vereséggel az első körben már búcsúztunk a kupából.

A 2014/2015. évi szezonban a csapat a Megyei III. osztály Déli csoportjába lett beosztva.

Augusztus 17-én megkezdtük a bajnoki szereplést hazai pályán a Dunavarsány csapata ellen. A szezonban sajnos olyan sokkoló problémákkal kellett megküzdeni, hogy sokszor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek mérgemben. Az eltelt 15 fordulóban szinte minden mérkőzés előtt akadtak problémák, gondolok itt olyanokra, hogy voltak játékosok, akik nem jöttek el a mérkőzésre, ami sajnos fegyelmezetlenségre ad okot. De hát azt szoktam mondani, hogy ez az amatőr foci velejárója. Sajnos az is benne volt a rossz szériánkba, hogy nem tudtunk egymás után ugyanazzal a csapattal felállni, az előbb említettek miatt is és jöttek a sérülések, munkahely elfoglaltság, stb,stb...

 

Mérkőzés beszámolók:

1. mérkőzés:

Pest Megyei Magyar Kupa

Vasadi RSC - Gyömrő SE 0-6

A megye másodosztályú csapat teljesen megérdemelten jutott tovább a második körbe, mivel jobb játékerőt képviseltek, amíg mi csak letudtuk a mérkőzést.

 

1. forduló:

Vasadi RSC - Dunavarsány 1-3

Rossz felfogásban játszottunk a mérkőzésen, sajnos nem igazán tudtunk felpörögni és ezt a vereséget teljes mértékben magamra vállalom.

2. forduló:

Dabas-Gyón - Vasadi RSC 0-0

Hasonló képességű csapattal találkoztunk, fiatalok és idősek alkották mindkét csapatot. Az első félidő 25. percében a hazaiak rutinos játékosát a játékvezető kiállította, így kaptunk egy nagy lehetőséget. Sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel. A hazaiak 10 emberrel is támadtak és nem mondtak le a győzelemről. Helyzetek itt is, ott is, de gól nem született pedig a 75. percben nekünk volt egy meccs labdánk, amivel eldönthettük volna a mérkőzést, de ezzel a lehetőséggel sem tudtunk élni, így maradt a döntetlen.

3. forduló:

Vasadi RSC - Újhartyán ISE 6-2

Még soha nem játszottunk az újhartyáni csapat ellen, így nagy várakozás előzte meg a mérkőzést. Gólokban gazdag mérkőzésen megszereztük az első győzelmünket és azt hiszem a szurkolók is jól szórakozhattak a mérkőzésen, még ha a csapat a vége felé kiengedett és már nem igazán hajtottak.

4. forduló:

Ócsa VSE - Vasadi RSC 7-3

Ez volt az a mérkőzés, amelyet a mai napig nem tudok megfejteni illetve, hogy mi történt a csapattal, pedig én vagyok az edző. Rettenetesen rosszul kezdtünk. A hazaiak gyorsan szereztek két gólt, majd az első félidő közepétől magunkra találtunk és kiegyenlítettünk. A 44. percben elrontottunk egy nagy gólszerzési lehetőséget, így 2-2-vel mehettünk a szünetre. A szünetben kértem a srácokat, hogy nyugodjanak meg egy picit, tartsuk meg a labdákat és a gyors kontrákban bízva fogunk gólt szerezni. Sajnos nem így történt, hanem pont az ellenkezője történt a pályán. Saját csapdánkba estünk bele, de azt is vállalom, hogy talán én is eltaktikáztam a mérkőzést és így sajnos teljes K.O. lett a pontszerzési lehetőségből.

5. forduló:

Vasadi RSC - Táborfalva 4-3

Igen erős csapatot fogadtunk ezen a hétvégén. Nagyon jól kezdtünk, de a végét majdnem elrontottuk. Az egész csapat bizonyítani akart az elmúlt héten elszenvedett csúfos vereség miatt. A támadóink agilisak voltak, egy jogos kiállítást is kiharcoltak, szép gólokat szereztünk, de a vendégek az utolsó percig nem adták fel, sőt a 89. percben 4-3-as állásnál lőttek egy hatalmas kapufát, de a mai mérkőzésen a szerencse most mellettünk volt egy jó erőkből álló csapat ellen.

6. forduló:

SILK - Vasadi RSC 3-0

Az osztály legjobb csapata ellen tisztességesen helytálltak a srácok, amire a szurkolók is csak azt tudták mondani, hogy ilyen hozzáállással és mentalitással ki lehet kapni egy jobb csapattól. Igaz, ez nem vigasz, de tényleg el kell ismerni, hogy az osztály legjobb csapata a SILK.

7. forduló:

Vasadi RSC - Bugyi ASE 3-6

Ennél jobban nem kezdhettük volna a mérkőzést. Az első percben vezettünk, igaz nem sokáig, majd gyors gólváltás a csapatok között, utána pedig csúnya vereség a végén. Azt hiszem ez a mérkőzés sok mindenről emlékezetes marad, de egyszerűen a csapat nem tudta megismételni azt a hozzáállást és fegyelmezettséget, mint egy héttel korábban. Igaz ott is vereséget szenvedtünk, de a vereség és a vereség közt is van különbség, sajnos mi egy hét alatt bebizonyítottuk.

8. forduló:

Szigetcsép - Vasadi RSC 3-1

Nem voltunk sportszerűek, hogy levonultunk a mérkőzés vége előtt nem sokkal, de azt hiszem, hogy aki látta a mérkőzést az tudja tanúsítani, hogy a játékvezető saját magát szórakoztatta a mérkőzésen a mi kárunkra. Nem szoktam foglalkozni játékvezetőkkel és arra fogni, hogy miattuk vesztettünk el egy találkozót, de a mérkőzésen ez történt. A pálya széléről nem értettem egyet azzal, hogy levonultunk a pályáról, de akkor sajnos ez volt a legjobb döntés.

9. forduló:

Vasadi RSC - Szigetszentmárton 5-4

Hasonló volt a forgatókönyv, mint a táborfalvai mérkőzésen. Jól ment a csapatunk, igaz 4-0-ra vezettünk, így megint megnyugodva mehettünk a szünetre, talán túlságosan is nyugodtan, de a második félidőben ismét felhoztuk az ellenfelünket. A 84. percben szerezték a 4. gólt a vendégek, majd a 90.percben a vendégek egy büntetőt kértek számon a játékvezetőn, de a sporttárs nem adta meg, így behúztuk a három pontot.

10. forduló:

Kiskunlacháza - Vasadi RSC 0-1

A mérkőzés olyan volt, hogy aki előbb megszerzi az első gólt, az nyeri a meccset. A találkozón mi voltunk, aki megszerezte azt az egy találatot, igaz nem korán, hanem a 83. percben egy jó helyzetfelismeréssel, de ezért is 3 pontot adnak. Viszont itt megszeretném jegyezni a játékvezető tevékenységét (ifjabb Remenár Mihály). Hogy ne csak panasz legyen a tevékenységükre, hanem így is lehet mérkőzést vezetni, hogy korrekten, a szabályokat betartva és észrevétlenül tevékenykedjenek a mérkőzésen. Csak gratulálni tudok a játékvezetői hármasnak.

11. forduló:

Vasadi RSC - Szigetbecse 2-0

A kötelező győzelmek a legnehezebbek és ez az volt. Mi tettünk azért, hogy nehéz legyen, de nagy nehezen sikerült győzelmet aratnunk és ez a legfontosabb.

12. forduló:

Tatárszentgyörgy - Vasadi RSC 2-2

Otthon felejtettem az igazolásokat, amiért vissza kellett jönni Csévharasztra - igaz nem nekem. De babonás vagyok és rosszat sejtettem... Így is lett.

Rossz játékkal rukkoltunk elő az összecsapáson, de a hazaiak kapusa is nagyot hibázott a 90. percben, így nekünk sikerült az ami Táborfalvának és Szigetszentmártonnak nem, kiegyenlíteni a legvégén.

13. forduló:

Vasadi RSC - Monorierdő II. 6-0

Ez a mérkőzés is a kötelező győzelem kategóriában van. Igaz sokan gólzáporos mérkőzést vártak, de talán itt is a legfontosabb az volt, hogy meglegyen a 3 pont.

14. forduló:

Vasadi RSC - Dabas III. 4-1

Rutinos rókákkal találkoztunk a mérkőzésen, de azt hiszem inkább a helyzet kihasználásunknak köszönhetjük a győzelmet, mert több játékos félvállról vette a mérkőzést, illetve a vendégek is sokat veszekedtek, így az energiájukat erre fecsérelték el. Csúnya focival nyertünk a mérkőzésen.

15. forduló:

Vasadi RSC - Inárcs VSE 3-0

A mérkőzés után azt mondtam, hogy ha minden mérkőzésen ilyen hozzáállással és fegyelmezetten fociztunk volna, akkor talán jobb pozícióban várhatnánk a tavaszt. De minden mérkőzés más. A találkozót szerintem a szezon legjobb játékával és szurkolói bíztatással nyertük meg. Most pedig azt mondom, hogy minden jó ha a vége jó.

 

Játékos értékelés, edzéslátogatottság, mérkőzés átlag

-Kiss Gábor:

Edzéslátogatottság: 78%

Mérkőzés átlag: 4.9

A 2.,3.,4.,13. és a 14. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Sirkó Viktor:

Edzéslátogatottság: 77%

Az 5.,13. és a 14. fordulóban lépett pályára.

 

-Blahó Sándor:

Edzéslátogatottság: 65%

Az 1. fordulóban kevés játékidőt töltött a pályán. 9.,10. és a 11. fordulóban eltiltott volt, a 2.,4.,7. és a 13. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Berkes István:

Edzéslátogatottság: 60%

Az 1.,2.,3.,4. és az 5. fordulóban lépett pályára, majd sérülés miatt kihagyta a hátralévő mérkőzésket.

 

-Bódi Krisztián:

Edzéslátogatottság: 77%

9 mérkőzésen lépett pályára, 3.,4.,5.,6.,7. és a 8. fordulóban sérülés miatt nem lépett pályáa.

 

-Csóti Zoltán:

Edzéslátogatottság: 85%

Mérkőzés átlag: 4,6

A 11. fordulóban sérülés miatt nem lépett pályára

 

-Dézsi Szilárd:

Edzéslátogatottság: 80%

Mérkőzés átlag: 5.2

Az 1.,2.,5. és a 7. fordulóban nem lépett pályára, 6. fordulóban kevés játékidő.

 

-Haraszti Mihály:

Edzéslátogatottság: 60%

Mérkőzés átlag: 4

A 10. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Kajli Zoltán

Az 1.,7.,10. és a 15. fordulóban lépett pályára.

 

-Magda Gábor:

Edzéslátogatottság: 85%

Mérkőzésátlag: 4,1

8 mérkőzésen lépett pályára, a 9. fordulóban megsérült, így a hátralévő mérkőzéseket kihagyta.

 

-Mikó Péter

Edzéslátogatottság: 85%

Mérkőzésátlag: 4,4

 

-Pirót István

Edzéslátogatottság: 80%

Mérkőzésátlag: 4,7

A 4. fordulóban kevés játékidő, 8. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Szvitek Zsolt

Edzéslátogatottság: 65%

Mérkőzés átlag: 5,5

A 3.,5.,6.,7.,8.,9. és a 10. fordulóban sérülés miatt nem lépett pályára.

 

-Rajki Ádám

Edzéslátogatottság: 80%

Mérkőzés átlag: 4,6

A 2. és a 14. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Papp Martin

Edzéslátogatottság: 70%

Mérkőzés átlag: 4

A 12.,14. és a 15. fordulóban kevés játékidőt töltött a pályán.

 

-Szabó Levente:

Edzéslátogatottság: 90%

Az 5. és a 12. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Miskolczi Róbert

Edzéslátogatottság: 80%

A 1.,2.,3.,5.,6.,7.,8. és a 15. fordulóban nem lépett pályára.

A 4.,9.,10.,11.,12.,13. és a 14. fordulóban kevés játékidő.

 

-Tóth József

Edzéslátogatottság: 65%

Mérkőzés átlag: 5

A 3. fordulóban kapcsolódott be a munkába, a 10. fordulóban nem lépett pályára.

 

-Bokros Krisztián

Kevés mérkőzés szám.

 

-Gulyás Vilmos

Kevés mérkőzés szám.

 

-Dudás Péter

Hát és derék sérülés miatt a teljes szezont kihagyta.

 

-Farkas Tamás

Kevés mérkőzés szám.

 

-Nánai Attila

Kevés mérkőzés szám.

 

-Somodi Attila

Kevés mérkőzés szám.

 

-Pelva Zoltán,Jenei Imre,Kiss Gergő és Dobondi Csaba

Fiatal játékosaink bemutatkoztak a felnőtt csapatban.

 

A csapat eredményei számokban

 

-15 bajnoki mérkőzést játszottunk

-8 győzelem

-2 döntetlen

-5 vereség

-40 rúgott gól

-34 kapott gól

- +6-os gól különbség

-26 szerzett pont

-6. helyezés

 

Gólszerzőink:

-Haraszti Mihály 10 gól

-Tóth József 9 gól

-Papp Martin 4 gól

-Bódi Krisztián 4 gól

-Mikó Péter 3 gól

-Csóti Zoltán 3 gól

-Blahó Sándor 2 gól

-Pirót István,Magda Gábor,Szvitek Zsolt,Dézsi Szilárd,Miskolczi Róbert és Rajki Ádám 1 gól

 

Mérkőzések eredményei ide kattintva megtekinthető

Bódi József

Vezetőedző

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.